Full Diamond – ahol a szépség kezdődik

Masszázs

Budapesti masszázs és szépségszalonunk kellemes kikapcsolódást ígérő szolgáltatása a masszázs, amit akár kiegészítő szolgáltatásként, akár önállóan is igénybe vehetnek kedves vendégeink.

A masszázs jótékony hatásaival érdemes tisztában lennie mindenkinek, így összefoglaltuk a legfontosabb dolgokat.

 

 

Egy jó masszázs egészségessé és boldoggá tesz!

A masszázs a legősibb és a legkellemesebb természetes módszer, betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázsnak számos fajtáját ismerjük (svéd, zsírégető, nyirok, méregtelenítő, gyógy, sport, lávaköves, lazító), azt tudni kell, hogy minden masszázs egy alapra épül: frissít, kényeztet és élénkít. Biztosítjuk, hogy Budapesti szépségszalonunkban közösen megtaláljuk az Önnek megfelelő masszázstípust.

Manapság az orvostudomány sokat foglalkozik ezzel a témával és belátták, számos pozitív hatása van, de káros mellékhatása nincsen.

A masszázs pozitív hatásai

Csökkenti a stresszt

A masszázs nagyon jó stresszoldó hatással van szervezetünkre. A nyomó mozdulatok által a pulzusszámunk alacsonyabb lesz, ami következtében a légzésünk lelassul. Így nyugalmi állapotba kerülünk, miáltal az idegek megnyugszanak, s boldogsághormon (endorfin) termelődik.

Javítja a vérkeringést

A masszázs hatására a vérben vérbőség keletkezik, élénkül a vérkeringés, emelkedik a bőr hőmérséklete, ami által élénkül a sejtek anyagcseréje. Megnyitja a kapilláris ereket, ez vérbőséget okoz és erősödhet a vérzés, ami miatt menstruáció ideje alatt jobb kerülni. De fájdalomcsillapító hatása van, ezért a görcsre hajlamosaknak ajánlott ezeken a napokon egy pihentető masszázsra elmenni.

Javítja a bőr állapotát

Irodai munkát végző emberek sokszor elkövetik azt a hibát, hogy napi 8 órát a gép előtt ülve töltenek. Ezáltal nyakunk, vállunk, hátunk elfárad, ami igen kellemetlen fájdalmakkal jár. A masszázs ellazítja az izmokat és megnyugtatja az izomrendszert, miáltal fájdalmai megszűnnek.

 

 

Amennyiben panaszai, kellemetlen fájdalmai vannak, vagy csak egy kis kényeztetésre, kikapcsolódásra vágyik, térjen be a Full Diamond Budapest Szépségszalonba (címünk: 1076 Budapest, Thököly út 17.), és válasszon masszázsaink közül. Garantáljuk, hogy pihentető zene mellett/ kellemes időt tölt el nálunk, megtalálja nyugalmát, miközben teste boldogsággal és energiával töltődik fel. Reméljük meg lesz elégedve munkákkal, és a jövőben újra meglátogatja szalonunkat.

További információért, időpont egyeztetésért kérjük hívja 0670/228-0387-es számot, vagy írjon nekünk az info@szepsegszalon-budapest.hu e-mail címre.